Met MplusBI kun je inzien en monitoren hoe jouw zaak gepresteerd heeft. Dit wordt vormgegeven in flexibele rapportages, dashboards of uitgebreide datavisualisaties. Wat maakt MplusBI zo bijzonder?

Waarschijnlijk gebruik je op dit moment Excel of de standaard rapportage van de kassa. Er zijn gelukkig allerlei alternatieven. MplusBI biedt verschillende oplossingen voor rapportage, afhankelijk van jouw informatiebehoefte. Deel de rapportages met mensen binnen jouw organisatie en bekijk deze altijd en overal via jouw laptop, tablet of smartphone.

  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk
  • Eén versie van de waarheid
  • Op laptop, tablet of smartphone
  • De informatie is overal beschikbaar

Vaak kun je uit jouw huidige MplusKASSA bepaalde standaardrapportages draaien. Deze rapportages zijn vaak beperkt en bovendien voorgedefinieerd: het is lastig om zelf rapportages te bouwen en aan te passen. Bovendien kunt je vaak niet gegevens uit verschillende bronnen combineren, terwijl het opbouwen van alomvattende, effectieve rapportages wel zinvol is. Denk hierbij aan het combineren van bijvoorbeeld uw financiële gegevens & voorraad.

Een van de veelgebruikte rapportage software is Excel. Vaak wordt Excel gebruikt om gegevens te verzamelen en van daaruit te rapporteren, maar deze handmatige acties kosten tijd en zijn foutgevoelig. Daarnaast heeft iedereen een andere versie en zijn eigen waarheid. Om discussie te voorkomen is eenduidigheid erg belangrijk. De software van MplusBI verzekert die eenduidigheid: combineer verschillende bronnen en bouw betrouwbare en effectieve rapporten en dashboards.

Met de beschikbare templates is het eenvoudig om een rapportage van je systeem te maken. Via knippen en plakken kun je snel en eenvoudig de meetwaarden aanpassen van je rapportage en zo in een mum van tijd meerder analyses maken van je omzet of logistieke processen. Al je rapportages zijn zowel zichtbaar op je computer als op je mobiel.

Met onze rapportage software wordt rapporteren, het bouwen van dashboards en data-analyses makkelijk, snel en leuk. Je bent niet meer elke week uren kwijt aan het verzamelen van data, want alles is geautomatiseerd en komt uit één centrale database. MplusBi maakt het bestuderen van gegevens en het nemen van goed onderbouwde beslissingen makkelijk. Je kunt je dus focussen op wat belangrijk is!